Photoshoot de luxe

Detta inlägg presenteras i samarbete med dashl.se

När vi äntligen träffades i Stockholm häromveckan så var det tårar av både lycka och ledsamhet. Det var äntligen dags för fotografering av nya pressbilder! Vi har haft samma i 1,5 år – under 67 avsnitt har ni sett samma bild tagen av personalen på hotel Diplomat. Och det var också där vi fotade den här gången. Nu med proffsfotografen Robert Gabrielsson och stylisten Tove Dalsryd från dashl.se. Det sistnämnda företaget är en onlinetjänst för beauty där man kan boka hem olika stylister som kan fixa så att du ser ut som ditt bästa jag. Hemma, på jobbet eller var det nu passar. Till ett bra pris dessutom. Vi blev så fantastiskt nöjda över hur smidigt och enkelt allt fungerar. Tyvärr bara i storstad än så länge…

Trendpodden

Foto: Robert Gabrielsson. Styling dashl.se. 

Allt gott från oss!

Written by

LEAVE A COMMENT