Badrocken är den nya folkdräkten

Älskade badrockar! Jag bor i Torekov, byn där badrocken är den sk folkdräkten.

Visst stämmer det att i denna by är badrocken uniformen som gäller på sommaren. Den ska helst inte vara ny, utan gammal och gärna ärvd. Är den inte ärvd så ska den vara inköpt från det lokala företaget Morning Dip, som drivs av en den grymma entreprenörsmamman Anna Löwenhielm. Själv har jag varken den perfekta badrocken, eller står och köar på morgonbryggan för att ta det sedvanliga morgondoppet iförd endast badrock..

Svensktillverkade Morningdip

Jag måste helt enkelt förskaffa mig den perfekta badrocken, sen är jag redo att bli i ett med Torekov. Eller är jag för Pippi Långstrump för att anamma en sed?

Fortsättning följer, men så länge passar jag på att tipsa dig om badrockarna som gäller i år. För vad vore ett bad eller dusch, utan den praktiska badrocken efteråt?

Finska Balmuir, skapar personliga badrockar med signatur.

Danska Tekla står bakom denna härliga badrock 

Written by

LEAVE A COMMENT